مشاوره حقوقی رایگان - دزدی اکانت پابجی

بنده 17سالمه و حدودا دوساله که یک اکانت پابجی روی جیمیل بنده متصل بوده و بغیر من یه نفر دیگه هم به یه لینک دیگه وصل بوده و من اقدام به فروش اکانت کردم
و حالا اون فرد میخواهد از من شکایت کند بنده نه از ایشون کلاهبرداری کردم نه جیمیل ایشون رو هک کردم و نه پولی از ایشون گرفتم اکانت پابجی سه تا لینک بهش متصل میشه و اون اکانت دو تا از لینک هاش به ایمیل بنده متصل بوده من هم طبق دسترسی که داشم اونو فروختم اون شخصم میگه من برای این اکانت مبالغی پول خرج کردم و از شما شکایت میکنم
حالا بنده باید چکار کنم
جرم من چیه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

جز جرائم رایانه‌ای است و از طریق پلیس فتا و دادسرای ویژه جرائم رایانه‌ای قابل پی‌گیری علیه شمااست.