مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه چک

سلام .. در خصوص چک درخواست صدور اجرائیه به انضمام کلیه خسارات دادرسی و خسارت تاخیر تادیه کردم که به یکی از شعبات قضایی ارجاع شد و اجرائیه صادر شد اما در اجرائیه فقط نسبت به مبلغ چک و نیم عشر دولت محکومیت صادر شده . اخیرآ با مراجعه به اجرای احکام و پرس و جو به اینجانب گفتند برای خسارت تاخیر تادیه باید دادخواست جداگانه بدهم .. چرا با توجه به دادخواست بدوی خسارت تاخیر تادیه لحاظ نشده؟ ضمن اینکه بنده توان پرداخت هزینه دادرسی تاخیر تادیه رو ندارم و باید دادخواست اعسار هم همزمان ارائه بدهم آیا در دادخواست تاخیر تادیه میتوانم تقاضای مطالبه هزینه دادرسی از مدیون را بخواهم ؟ یا امکانش هست برای خسارت تاخیر تادیه از مرجع دیگه مثل اداره اجرای ثبت اقدام کرد؟

پاسخ ها :

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام دادگاه صالح برای درخواست خسارت تاخیر تادیه همان دادگاه صادر کننده رأی اصلی است چنانچه مستقلا وبا ذکر مبلغ مطالبه گردد میتوانید هزینه دادرسی راهم مطالبه کنید

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام-باید در دادخواست خسارت تاخیر تادیه ذکر شود.چنانچه ذکر کرده اید و رای صادر نشده بنابراین باید دلیل ان روشن شود اگر اشتباه از طرف دادگاه بوده باید در مهلت مقرر اعتراض می کردید.در غیر اینصورت بهتر است دادخواست مجدد مبنی بر مطالبه خسارت تاخیر بدهید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

طبق قانون جدید درمورد چک صیاد صرفانسبت به اصل مبلغ چک اجرائیه صادرمیشود وجهت خسارت تاخیرتادیه باید دادخواست بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام بهتر است دادخواست جداگانه ای مبنی بر مطالبه خسارات تاخیر تادیه تقدیم نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله در این خصوص باید دادخواست جداگانه تقدیم کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود طبق قانون جدید درمورد چک صیاد صرفانسبت به اصل مبلغ چک اجرائیه صادرمیشود وجهت خسارت تاخیرتادیه باید دادخواست بدهید