مشاوره حقوقی رایگان - توقیف فیزیکی خودرو

باسلام حضور وکلای محترم، لطف کنید اگه امکان داره سریع پاسخ بدید ممنون میشم، من از طریق اجرای احکام بدلیل نپرداختن نفقه فرزندم توسط پدرش خودرو ایشون رو توقیف فیزیکی کردم حدود3ماه پیش، البته ایشان ساکن شهرستان هستند،میخوام بدونم چقدر طول میکشه که ماشین توقیف بشه و اصلا نیازی به پیگیری هست یا بعد از توقیف خودشون بمن اطلاع میدن، بسیار ممنون و سپاسگزارم از سایت خوبتون

پاسخ ها :

غزاله مهرآوران

غزاله مهرآوران :

سلام اگر توقیف فیزیکی شده و ماشین در پارکینگ هست باد درخواست مزایده بدید اگر فقط سیستمی توقیف میشه میدونید ماشین کجاس زنگ بزنید 110 اگر نمیدونید کجاس باید صبر کنید ماشین توقیف شه ببرن پارکینگ که ممکنه چند سال طول بکشه این مورد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.احتمالا به صورت سیستمی توقیف کرده اید نه فیزیکی.به اجرای احکام مراجعه کنید وپیگیرباشید

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
در اینصورت مدت زمان توقیف مشخص نیست ولیکن اگر خودتون جای میدونید خودرو کجاست نامه بگیرید و از طریق کلانتری اقدام به توقیف فیزیکی خودرو کنید.

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، ظاهرا توقیف سیستمی بوده نه فیزیکی ، اگر هم توقیف فیزیکی شده و‌ماشین در پارکینگ هست میتونید از اجرای احکام درخواست مزایده بدهید .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام زمان مشخص نیست باید پیگیر باشید احتمالاً به صورت سیستمی توقیف نموده اید نه فیزیکی به اجرای احکام مراجعه کنید و پیگیر باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام متاسفانه این موضوع قابل پیش بینی نیست.