مشاوره حقوقی رایگان - وصول چک

با سلام و تشکر از مسئولین برنامه دادراه و کلیه وکلایی که مرا راهنمایی کردند چکی که بنده طلب دارم تاریخ صدور ندارد و میخواهم به صورت کیفری پیگیری نمایم چون دسته چک همراه صاحب حساب نبود و فقط یک برگ چک همراهش بود و تاریخ صدور درج نشده بود آیا میتوان پیگیری کیفری کرد یا خیر و در ثانی در دادگاه آیا قاضی در مورد بابت طلب سوال می نماید یا خیر در هرصورت من طلب کار هستم چون با شرکت به عنوان نماینده فروش محصول کار می کردم و قرار داد دارم و در قبال طلبم صاحب شرکت چک حسابدار که شخصی است به من داده و پشت چک را امضا کرده است آیا میتوانم توقیف اموال صاحب شرکت را بگیرم باتشکر

پاسخ ها :

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

با سلام
با توجه به اینکه چک بدون تاریخ ارایه شده است با استناد به ماده 13 قانون صدور چک بند ه چک قابلیت تعقیب کیفری نداشته و اگر شما اقدام به نوشتن تاریخ نمایید نیز با دفاع صادرکننده چک مبنی بر وعده دار بودن آن و ارجاع به کارشناسی وعده دار بودن چک اثبات میگردد بنابراین جنبه کیفری چک ساقط می شود .

یک وکیل

با سلام چک بدون تاریخ از اقسام چک هایی است که قابلیت طرح شکایت کیفری را ندارد وعلاوه بر این به دلیل بده بستان مالی چک شما کیفری نخواهد بود همچنین شرکت به عنوان ضامن پشت چک را امضا کرده که بر طبق قانون چک فقط صادرکننده قابلیت تعقیب کیفری را دارد. از طریق دادگاه حقوقی اقدام کنید و سپس می توانید اموال را توقیف نمایید و البته در ابتدا تامین خواسته نیز بگیرید.

یک وکیل

سلام. چک موصوف قابلیت تعقیب کیفری را ندارد. از طریق محاکم حقوقی اقدام بفرمایید و بدوا تقاضای تامین خواسته نمایید و به محض صدور قرار تامین خواسته اموال شرکت را معرفی و توقیف نمایید

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- خیر2-بلی..یاالله

یک وکیل

سلام " ارائه پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به سوال شما مستلزم رویت و مطالعه لاشه چک و قرارداد مورد ادعا و مشاوره حضوری است .