مشاوره حقوقی رایگان - سفته و چک

سلام
من سال ۹۴ برای مغازه ام از شخصی جنس خریدم و بابت بعضی اقلام چک و برای محکم کاری از من طلب سفته کرد و منم یک سفته ۵ میلیونی به این بنده خدا تحویل دادم و قرار شد تا مبلغ ۳۰ میلیون ضمانت برای خرید بدهم حال بعد از چند ماه نتوانستم مغازه رو ادازه کنم و ورشکسته شدم در طول این چند وقت من هر ماه مبلغی رو بابت اجناس که تحویل گرفته بودم که در مجموع ۳۳ میلیون بوده حدود ۱۸ میلیون جنس برگشت دادم و مابقی رو به اندازه ۳ میلیون خرد خرد داده ام حال پس از مدت ۱ ماه به دادگاه شکایت کرده وطلب کل مبلغ رو انجام داده ولی من در توانم نیس کل مبلغ رو به همراه هزینه وکیل پرداخت کنم میشه کمک کنید چکاری انجام بدم تا مشکلم برطرف بشه و نهایتا قسط بندی بشه چون رای دادگاه اومده و گفتن نهایتا تا ببست روز برای تجدیدنظر فرصت دارم در ضمن من فرزند جانباز هم هستم از راه دیگه ای میشه کارم درست بشه خیلی ممنونم اگه کمکم کنید در ضمن یاذم رفت بگم من جلسه اول دادگاه رو رفتم جلسه دوم رو من توی مسیر به سمت شهر نیشابور ماشینم در سمنان خراب شد و نتونستم به جلسه دوم برسم اینم گفتم ک در جریان باشید بهتره
اجرتون با سیدالشهدا

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما می توانید دادخواست اعسار (ناتوانی مالی) از پرداخت محکوم به در مرحله تجدیدنظر بدهید و در صورتی که پذیرفته شود، بدهی شما قسط بندی می شود. دادخواست اعسار با دلایل مختلفی از جمله شهادت شهود، گردش مالی حساب بانکی و... قابل اثبات است. البته ممکن است به دلیل خودرویی که دارید دادخواست اعسار شما رد شود. همه افراد در برابر قانون مساویند.