مشاوره حقوقی رایگان - تعقیب عملیات اجرایی

سلام پرونده مالی دو سال قبل قبول واخواهی شد و سپس حکم عینا تایید شد ولی اجراییه جدید صادر نشده و قاضی نامه تعقیب عملیات اجرای داده علی رغم دادخواست اعسارم که دو ماه قبل از صدور اجراییه دادم و 5 ماهه دیگه زمان رسیدگی دادن اجرای احکام برگه جلب داده دست شاکی سوال اینکه آیا نبایستی اجراییه جدید صادر و ابلاغ میشد و همچنین صدور برگه جلب برای کسی که دادخواست اعسار داده و جلب نشده قانونی است

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام موضوع اختلافی است ودر رویه فعلی قضائی در مواردی که دانامه غیابی عینا تائید می گردد نیازی به صدور اجرائیه مجدد ندارد / لذا برای جلوگیری از جلب نسبت به پرداخت دین یا رضایت داین تلاش نمائید.

پرسشگر :

سلام اگر زمان ارایه اعسار 30 روز بعد از قطعی شدن حکم باشه حکم بنده بعد واخواهی قطعی شده و بنده اعسار دادم صدور برگ جلب معنی نداره اگر ملاک اجراییه دو سال پیشه اگر دستم رسیده بود که بعد دو سال واخواهی نمیدادم

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

با توجه به عدم تغییر رای نیازی به صدور اجراییه جدید نیست
اگر در زمانی کمتر از یک ماه از قطعیت حکم داد خواست اعسار تقدیم دادگاه شده با ضمانت حکم اجرا متوقف میشود

مرجان  اويسي

مرجان اويسي :

با سلام
صدور اجراییه داخل در دو سال است و قانونا دادخواست اعسار مانع از جلب و ادامه عملیات اجرایی نیست