مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

با سلام
در دادگاه اعسار اجرت بنده علاوه بر شاهد باید به چه مواردی اشاره کنم تا دادگاه اعسار بنده پذیرا باشه. بنده دارایی ندارم و اموالم کمی دارم که توسط زوجه توقیف شده است

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام لازم است فرم های موجود در سامانه عدل ایران را دریافت وتکمیل وبه امضا برسانید که شامل 3 نوع فرم است 1 - فرم استشهادیه که باید به امضای شخص مدعی اعسار و4 نفر شاهد برسد 2 - فرم نقل وانتقال اموال از یکسال قبل 3 - فرم حساب های بانکی که باید به امضای شخص مدعی اعسار برسد .