مشاوره حقوقی رایگان - گوشی سرقتی

باسلام بنده تعمیرکار موبایل هستم حدود دوماه پیش یک دستگاه گوشی خاموش به عنوان اوراقی خریدم و پس از تعمیر سیمکارت خودم را جهت تست داخل دستگاه گذاشتم بعد از مدتی از اگاهی با من تماس گرفتند و گفتند سیمکارت شما داخل گوشی سرقتی قرار گرفته و احضار شدم. انجا متوجه شدم شاکی مستقیما به دادسرا رفته و انجا طرح شکایت کرده. در اگاهی در مواجهه با شاکی اتهام سرقت و مالخری از من سلب گردید اما افسر پرونده گفت باید رضایت شاکی را بگیری و من هم یک گوشی برای شاکی خریدم و برگه رضایت را امضا کردند. اکنون پس از یک ماه شاکی با بنده تماس گرفته و مدعی است که گوشی ایراد دارد و اعلام کرده که شکایتش را پیگیری میکند لطفا بنده را راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام درصورتی که جرم سرقت اثبات می شد رضایت شاکی تاثیری در جنبه عمومی جرم نداشت وبنظر می رسد با توجه به توضیحاتی که مطرح نمودید ادله کافی برای توجه وانتساب جرم سرقت به شما موجود نباشد .