مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و فحش

با سلام
تو یه کوچه خونه داریم که 4تا خونه هستیم و یه نفر به من میگه که نباید ماشینتو تو کوچه بذاری و کوچه شخصیه و دو بار میشه که جلوم گرفته و بار دوم حتی کلی داد و فریاد باید ماشینتو برداری و همسایه هم اومدن بیرون به ایشون گفتم که تو سند خونه پارکینگ از این طرف زده و شما مدرک بیار که کوچه به نام شماست چشم من نمیرم ولی حرف کسی رو قبول نمیکنه
البته از از این ماجرا و اینکه تهدید کرد باید ماشینتو برداری و ... فیلم گرفتم
آیا ایشون چنین حقی دارن که بگن کوچه شخصیه؟؟

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، اگر کوچه بن‌بستی است که به موجب سند رسمی در ملکیت شخصی قرار دارد و شخص یا اشخاص مذکور و خانواده آنان، از آن استفاده می‌کنند، چنین کوچه‌ای شخصی محسوب میشود .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اسناد شما بهتر است مورد بررسی قرار گیرد و مشاوره تلفنی با من به شما پیشنهاد میشود