مشاوره حقوقی رایگان - ضامن چک

باسلام
اینجانب دردی ماه 95 یک چک رو به مبلغ 75 تومان را که به دروغ عنوان شد بابت پشتوانه انتقال سند ملکی است با ظهرنویسی ضامن شدم. ولی صاحب چک هنوز جلوی چک رو امضا نزده بود که متواری شد و بعدا فهمیدم که دارنده چک و صاحب چک پول سود داده و گرفته اند و با هم رباخواری کرده اند. اکنون در نبود صاحب چک (برادر بنده) دارنده از من شکایت کرده . (کاغذی هم بین خودشون نوشته اند که این پول رو به صاحب چک بابت معامله میدم و این چک رو ازش میگیرم) دارنده چک خودش یه امضای جعلی زده درضمن امضای چک با امضای کاغذ فرق داره و گواهی بانک هم عدم تطابق امضا رو تایید کرده در ضمن برادرم قبل رفتن از دارنده چک به اتهام رباخواری شاکی بوده و پرونده دارند ولی قاضی بدوی به اینها توجهی نکرد) و چون صاحب چک در حضور نیست درمرحله بدوی بنده بدون تحقیق از جانب قاضی محکوم شدم. حال چگونه در تجدید نظر جعل چک رو اثبات کنم؟ تورو خدا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام با عنایت به اینکه امضای روی چک مربوط به صاحب حساب نمی باشد برابر مقررات قانون تجارت در این صورت عملا چکی صادر نشده است که شما ضامن پرداخت وجه ان باشید واز طرفی دارنده فعلی دارنده با حسن نیت نمی باشد لذا سخت است که در این خصوص مسئولیتی متوجه شما باشد.