مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مسلحانه از بانک و آدم ربایی

سلام. یک بنده خدایی با 7 نفره دیگه از بانک سرقت کردن و رییس بانک رو بردن تو بیابان رها کردن، 8 نفر دستگیر شدن . الان این بنده خدا 2 ساله زندان هست هیچ سابقه ای نداره و همسر و فرزند هم داره . چندبار دادگاهی شده ولی هنوز بعد 2 سال رای صادر نشده. چقدر طول میکشه رای صادر بشه؟ سرقت مسلحانه و آدم ربایی چندسال حبس داره؟ آیا خانوادش از رییس بانک رضایت بگیرن آزاد میشه یا نه؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

زمان صدور رای قابل پیش بینی نیست و در مورد جرائم ذکر گردیده صرفا رضایت کافی نیست اما مسلما گرفتن رضایت در تخفیف مجازات تاثیر دارد