مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مسلحانه

با سلام..بنده با دونفر دیگه ب جرم سرقت مسلحانه با سلاح گرم کلت.دستگیر شدیم سه تا شاکی داشتیم رضایت سه تارو گرفتیم با سند اومدیم بیرون الان بعداز سه سال حکممون اومد هفت سال بهمون دادن..هیچ کدوممون هم سابقه دار نبودیم. بنظر شما زیاد ندادن؟ آیا اعتراض بزنم بره دیوان عالی یا احترام به قاضی بزنم که تخفیف بهم بده.؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل
لایحه تخصصی تنظیم گردد
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید

یک وکیل :

با سلام پرونده باید مطالعه شود