مشاوره حقوقی رایگان - سرقت خودرو و مغازه با کلت کمری برای اولین بار بدون سابقه کیفری جرمش چیه

سلام یکی از دوستانم با دوتا رفیق دیگه با اسلحه کلت یه ماشین و از دوتا مغازه گیم نت دزدی کردن برای اولین بار و سابقه هیچ کدوم ندارن
بعد از اولین جلسه داد گاه به قید سند ازاد شدن تا جلسه بعدی داد گاه بعد از جلسه دوستم به بازداشت موقت اگهی فرستادن و دوتا از دوستاش ازاد هست الان می خوام بدونم چرا اون دونفر که یکی سرکرده اغفال کننده این ها هست و یکی دیگه هم دستش ازاده
واگه دادگاه تشکیل بشه چقد زندانی دارن واون دوتاهم محکوم میشن یانه

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اگر محارب نباشن سرقت مسلحانه محکوم میشین حبس بین پنج تا بیست سال