مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

باسلام و عرض ادب ... درچه مواردی متهم را میبرن اگاهی کتک کاری میکنن و شکنجه اش میدن ..20 سال پیش رفیقم سوار اتوبوس شدیم بیایم تهران تو ایست بازرسی کالا چاق گرفتن ازش منم با او نشسته بودم مار ا بردم کلانتری اونقدر کتک کاری شکنجه دادن من واقعا نمیدونستم تو ساک اون پاسور قماربوده که با کتک و با زور گردنم گذاشتن و با زور اثرانگشت گرفتن ...ولی بعد از 22سال نمیدانم چرا قضات محترم وقتی شاکی اگر یک دلیل کم داشته باشه زود پرونده را میبنده.. چه مواردی ارسال میشه به اگاهی کتک کاری و شکنجه ؟؟؟؟باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

سلام ضابط قضایی حق ضرب و شتم نداشته و در صورت اثبات می توانید از ایشان دیه اخذ کنید