مشاوره حقوقی رایگان - در مورد سریال گوشی و کارتن که مطابقت ندارد

با عرض سلام و خسته نباشید. سه سال پیش یک گوشی با کارتن از گوشی فورشی خریدم. الان یک نفر زنگ زده که من گوشیم دو ما پیش از خانه سرقت شده. بعد کارتن گوشیش رو برده اعلام سرقت کرده به سریال گوشی ما همخوانی دارد. بعد ما الان مقایسه کردیم سریال گوشی و کارتن خودمون میبینیم همخوانی ندارد. اون اقا هم دو ما پیش گوشیش سرقت شده. و قبل دو ماه دست خودشان بوده. ولی ما سه سال گوشی دست خودمون است. و سیم کارت خودمون داخلش بوده. الان چکار کنیم. چطوری مشخص کنیم بهش. ایا میشود پرینت بگیریم از یک سال پیش یا شیش ما یا دوسال که این خط خودمون داخل همین گوشی بوده. خیلی ممنون از راهنمایتون.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما از ایرانسل پرینت بگیرد و داخل پرونده بگذارید که سه سال پیش خریداری کردید