مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی رکیک در واتساپ

با سلام
احتراما اینجانب زوج و زوجه یکسال است که عقد هستیم اخیرا زوجه مهریه خود را از طریق ثبت به اجرا گذاشته و از حق حبس استفاده می کند. در دوران عقد بعلت خلف وعده های زوجه و بهانه های واهی به لطائف الحیل و عاجز ساختن بنده هر بار مراتب شروع دوران زندگی مشترک را عقب انداخته و اینجانب نیز در این ایام در واتساپ به ایشان فحاشی رکیک انجام داده ام از روی حرص و به جهت مورد فریب قرار گرفتن، زوجه به جهت ایجاد حق طلاق در خصوص فحاشی و اعاده حیثیت شکایت کرده است.
آیا می توان پس از دلیت اکانت واتساپ به کل منکر ارسال پیام توسط بنده شد و انکار مکرر نمود؟ زوجه از پیام‌های واتساپ اسکرین شات گرفته است.
با سپاس

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

با سلام‌
می توانید این راه حل را امتحان کنید