مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهودی که شهادت دروغ داده اند

با سلام و عرض ادب
سال گذشته شکایتی علیه من در دادگاه کیفری شد. از طرف یکی از دوستان که مدعی بود ماشینش را فروخته ام. ادله دادسرا برای ارجاع پرونده به دادگاه شهادت دو نفر از دوستان شاکی بود. در شهادت اعلام کردند که در تاریخ مندرج قولنامه دو شاهد و شاکی در سفر بوده اند. چندین بار درخواست پرینت موبایل از دادگاه کردم که قاضی قبول نکرد. از طریق یک آشنا پرینت اتصالات موبایلشان را تهیه کردم که به دادگاه ارائه کنم. وکیلم مانع شد که کار غیر قانونی ست و مشکل ساز میشود. در پرینت کاملا مشخص بود روز معامله و تا پنج روز بعد از آن تمامی اتصالات به دکل های شهر خودمان بوده. از پنج روز بعد در یک مسیر مشخص در دکل های بین راهی تغییر میکرد تا برسند به شهر مورد ادعا. در آن پرونده تبرئه شدم (روال را خلاصه کردم که وقت شما را خراب نکنم. چهار شاهد در نمایشگاه روز معامله بودند و شهادت دادند-کارشناس اصالت قولنامه و امضا را تایید کرد و تراکنش و ...).
سوال من از محضر شما امید موفقیت در دادگاه از شهود بابت شهادت کذب-آیا قضات پرینت موبایل را بعنوان مدرک دروغ شهادت قبول میکنند-شکایت از شاکی بابت اعاده حیثیت-
ببخشید من که به این صراحت میگم ولی کسانی که دست روی قران گذاشتن و دروغ شهادت دادن باید متنبه بشن. علاوه بر بغض شخصی خودم فکر میکنم وظیفه انسانی حکم میکنه.سپاس مجدد از شما-عذر میخوام طولانی شد.موفق باشید

پاسخ ها :

علی حدادیان

علی حدادیان :

استان :

سلام بله ولي همراه يك وكيل انجام دهيد