مشاوره حقوقی رایگان - وصیت

درود و سلام و سلامتی خدمت استاد عزیز .
من از همسر اولم یک دختر 22 ساله دارم که الان ازدواج کرده دخترم وقتی یک ساله بود طلاق گرفته بودمو دخترم رو پیش خودم نیوردم. الان همسر دومم هم یک دختر 24 ساله که موقعه ای که 2 سالش بوده به فرزندی قبول کرده بود و در شناسنامه ی همسرم ثبت شده. اون دختر هم ازدواج کرده . حالا الان من و همسرم یک پسر 16 ساله دارم. می خواهیم املاک و خانه و دارایی هایمان رو کاری کنیم که بعد از مرگ من یا همسرم، دختر همسرم که به فرزندی آورده و دختر من که از همسر اولم هست از ما ارث نبرند ، حالا ممنون می شم که راهنمایی کنید که ما باید چکار کنیم که دارایی هایمان فقط به پسرمان ارث برسد بعد مرگمان ممنون ...

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
هیچ طریق قانونی جهت منع ورثه ازارث وجودندارد .

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید در دفتر اسناد کل دارایی خود را به فرزند صلح نمایید یا انتقال دهید. با وصیت نمیتوانید اشخاص دیگر را از ارث منع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود هیچ طریق قانونی جهت منع ورثه ازارث وجودندارد .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا با وصیت نمیتوان اشخاص را از ارث محروم کرد
ثانیا در زمان حیات میتوانید با تنظیم سند صلح بنام ایشان نمایید
جهت توضیحات بیشتر از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با تنظیم سند صلحنامه اموال را به نام پسر کنید و البته تا زمان حیات خود و همسرتان حق انتفاع برای خود لحاظ کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام وراثت را فقط تا یک سوم می توان از ارث محروم کرد.