مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

سلام من ... ... هستم از استان اردبیل شهرستان پارس آباد
بنده کارمند بانک رفاه کارگران هستم (دفترچه بیمه سلامت یا همان خدمات درمانی) بنده در سال 90در اثر تصادف از ناحیه گردن دچار ضایعه نخاعی شدم و بعد از 1,5سال استفاده از مرخصی استعلاجی و بدون حقوق نهایتاً در سال 92 از بانک رفاه و صندوق بازنشستگی بانک ها از کارافتاده شدم ولی بانک با توجه به بخشنامه جدید ی در مورخ 91/11/20مرا با 6 سال سابقه کار با 15روز حقوق از کارافتاده کامل اعلام کردند این در حالی است قبل از اعمال این بخشنامه مرا یک ماه حقوق کامل شامل میشد با توجه به وضعیت جسمانی من که ضایع نخاع گردنی از دو مهره 6،7 هستم و بالای 75 درصد و فاقد هرگونه حس و حرکت اندامهای تحتانی و فوقانی و عدم کنترل ادرار و مدفوع و جنسی و فاقد هرگونه توانایی و نیاز به پرستاری در سایر بیمه ها و صندوق های بازنشستگی و قانون از کارافتادگی در دیوان که جزیی و کلی تفکیک و صراحتا کارافتادگی های کلی برای 67درصد را با حقوق یک ماه کامل در نظر میگیرند متضاد بوده است.
حال میشود به دیوان از بابت بخشنامه صندوق بازنشستگی بانک ها شکایت کرد و نتیجه گرفت راهنمایی و کمکم بفرمائید.
ضمنا من اون بخشنامه صندوق بازنشستگی بانک ها را دارم اگر خواستید می توانم ارایه بدم خدمتتون.
باتشکر ... ... از شهرستان پارس آباد استان اردبیل

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، شما می توانید دادخواست ابطال بخشنامه را از دیوان بخواهید.