مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین انجام کار

باسلام من چند وقت پیش سر کار سرم در اثر حادثه شکست پزشکی قانونی رفتم 4مورد حارصه و یک مود دامنه فرق سر نوشته بود که دادگاه گفت میشه 6 درصد دیه کامل میخواستم بدونم 6 درصد چقد میشه ایا خرج کردم در این راه حساب میشه پرونده ام الان رفته شورای حل اختلاف ممنون میشم کمکم کنین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هر یک درصد دیه 4800000تومان است ودر کل 28800000 تونان خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود هر یک درصد دیه 4800000تومان است ودر کل 28800000 تونان خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام معمولا فقط دیه محاسبه و محکوم میشود

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام بله شرایطی دارد .برای توضیحات بیشتر و اقدام قانونی از طریق مشاوره ی تلفنی اقدام فرمایید.اساسنامه ی شرکت باید مشاهده شوذ