مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه حادثه حین کار

با سلام
بنده بخاطر حادثه حین کار دستم تقریبا قطع شد
برام از کار افتادگی درست کردن و بیمه مادام العمر رد کردن و دیه رو دادن
مسئله من اینه که هزینه بیمارستان رو خودم دادم و هر چه تلاش میکنم وکلا نمیتونن راهی پیدا کنند برای دریافت هزینه بیمارستانم
آیا هزینه بیمارستان به عهده کارفرما می‌باشد یا کارگر ؟
اگر بر عهده کارفرما هست راههای دریافتش رو بگید
اگر هم برعهده بیمه هستش ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید با شکایت از کارفرما ،دیه جراحات وارده که در اثر حادثه حین کار اتفاق افتاده است را مطالبه کنید اما مازاد بر دیه نمیتوانید هزینه ای مطالبه کنید ،مگر اینکه هزینه های بیمارستان و درمان ،بیش از دیه تعیینی باشد که در این صورت با تقدیم دادخواست حقوقی میتوانید مازاد بر دیه را مطالبه کنید .
موفق باشید