مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما برای حادثه حین کار

سلام پدر من شغلشون تاسیسات هستش یک روز که در ساختمانی درکرج طالقان مشغول به کار هستن از بالای بشکه که برای نصب لوله بالا بشکه رفته بودن متاسفانه موقعه اومدن پایین میوفتن زمین و لگنشون میشکنه و کارفرما پدر منو با ماشین شخصی خودشون به بیمارستان انتقال میدن و متاسفانه با آمبولانسم هم نمیبرنشون.به بیمارستان دولتی که میبرن پدرمنو به تصمیم خانواده ما پدرمو با آمبولانس انتقالشون دادیم یه بیمارستان شخصی در کرج بعد همون شب پدر من عمل لگنشون انجام دادن چون دکترشون گفته بود استخون لگن پدرم خورد شده بودخلاصه عمل انجام شد.ما پیگیر کارفرما شدیم زنگ زدیم صحبت کردیم گفتن ما هزینه تموم بیمارستان و بقیه هزینه هاتو‌ میدیم مام گفتیم دوستانه مشگل حل بشه بهتره بعد هی زنگ میزدیم امروز فردا میکردن برای پول دادن و تا الان به ما پولی ندادن و ج تلفن هم نمیدن و ما میخوایم شکایت کنیم حق پدرمو بگیرم چون پدر من سنشون بالا دیگ نمیتونن کار کنن. الان لطفا راهنمایی کنید چیکار باید کنم برای شکایت الان دقیقا 20روزه گذشته از اتفاقی که برای پدرم افتاده.و ساختمانی که پدرم توش کار میکرده بیمه نبوده.پدرم واسه کارشم طلب داره بهش ندادن و اینکه پدرم قرارداد نبسته باهاشون و صحبت کرده فقط و به توافق رسیدن و پدرم کار کرده.توروخدا بگید باید چیکار کنم میتونم با شکایت حق کامل پدرمو بگیرم؟ آیا به ضرر پدرم میشه یا کارفرما.ممنونم اگ راهنمایی کامل کنید بهم.

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
شکایت ایراد صدمه بدنی ناشی از حوادث کار در دادسرای محل وقوع حادثه مطرح و پیگیری کنید موضوع به کارشناسی ارجاع می شود و کارشناسی درصد تقصیر برای کارگر و کارفرما تعیین و بر همان مبنا دیه پرداخت می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع شما کارشناسی شود و شکایتی مبنی بر ایراد صدمه بدنی ناشی از حوادث کار ثبت نمایید پرونده به دادسرای محل وقوع حادثه ارجاع داده می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
بلافاصله شکایت نمایید و به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد
و باید توسط کارشناس رسمی موضوع بررسی گردد تا مقصر و میزان تقصیر تعیین گردد
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه بفرمائید و نسبت به شکایت ایراد صدمه بدنی ناشی از حوادث کار اقدام بفرمائید تا در دادسرای محل وقوع حادثه رسیدگی شود. موضوع به پزشکی قانونی ارجاع داده خواهد شد تا وضعیت جسمانی پدر شما بررسی شود. همچنین از لحاظ درصد تقصیر کارگر و کارفرما نیز موضوع به کارشناس ارجاع خواهد شد تا بر اساس آن، نسبت به تعیین دیه در قالب حکم دادگاه اقدام شود.