مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت مشاور املاک و عدم تحویل مبیع

سلام من واحد پیش فروشی خریداری کرده ام که ضمن قرارداد نوشته شده در صورت پاس نشدن چک فروشنده‌ میتواند فسخ کند . کلیه مبلغ ثمن پرداخت شده و دو چک برای تحویل و سند نزد مشاور املاک قرار گرفت، فروشنده موظف بود اسفند 99 تحویل دهد اما هنوز در شهریور1400 تحویل نداده در صورتجلسه اخر مشاور املاک نوشته واحد و چک تحویل فروشنده و یکی از خریداران شد و امضا گرفته درصورتیکه واحد کامل نبود و در صورتجلسه ذکر شده که واحد کامل نیست و ضمن قرار شفاهی قرار شد تا زمان تکمیل واحد چک و کلید تا تاریخ تعیین شده برای تحویل کامل نزد مشاور املاک بماند اما مشاور املاک قبل از تحویل واحد و کلید و یک هفته قبل از تاریخ مقرر در صورتجلسه بدون هماهنگی چک را به فروشنده داده و فروشنده برگشت کرده و میخواهد از حق فسخ خود استفاده کند و طی اظهارنامه این قضیه را به ما اطلاع داده و طی اظهارنامه دیگر از مشاور املاک خواسته کلید را تحویل ما ندهد ما در تاریخ مقرر به مشاور املاک مراجعه و مبلغ پرداختی را نشان دادیم اما فروشنده از تحویل ممانعت میکند. به جهت اشتباه مشاور املاک که چک امانت را قبل از تحویل کامل واحد به فروشنده داده دچار دردسر شدیم ایا فروشنده با این شرایط میتواند از حق فسخ یکطرفه خود استفاده کند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید دادخواست مطالبه مبیع را دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود این حق را دارید تا دادخواست مطالبه مبیع را دهید