مشاوره حقوقی رایگان - دعوا همسایه

صبح زود ساعت7.30 بچه 5 ساله من حالت تشنج و تنگی نفس شدید دست داد به صورتی که به زور نفس میکشید و تمام پوست بدن از فشار زیاد و کمبود اکسیژن سرخ شده بود. جهت بردن به بیمارستان اومدیم سوار ماشین بشیم و از پارکینگ بیرون بیایم یه ماشین چسبونده بود به طوری که کسی نمیتونست از پارکینگ خارج بشه من که اصلا راه تکون خوردن نداشتم. نگهبان ساختمان به درب منزلشان مراجعه کرد که بعد از 10 دقیقه اومده که طلبکارانه اومده با داد و فریاد که چرا منو از خواب بیدار کردین من 4 صبح از سرکار اومدم خوابیدم. این وسط هم بچه من داشت با میمرد بعد با هم گلاویز شدیم. هر چقدر قسمش دادم که بچه داره میمیره انگار نه انگار سه بار سوار ماشین شدم که برم منو کشید پاید در یکی از این پایین کشیدن ها کتفم در رفت (سابقه در رفتگی کتف داشتم) بعد با لگد زد درب ماشین منو خراب کرد من هم که دیگه به سیم آخر زدم یه انبردست از تو داشتبورد برداشتم و دو تا از شیشه های ماشینشو شکوندم. با بدبختی رفتم درمانگاه بچه با اندرنالین و سنفس مصنوعی و دعای برگشت الان من شکایت کردم اون هم بخاطر شکستم شیشه شکایت کرده. فحش زیاد و تهدید به دزدین خودم و بچه و بردن به افغانستان و جلوی خانمم بهش فحش داد . نگهبان هم شاهد گرفتم. خواهشا راهنمایی کنین که این آدمو من ادب کنم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با ارجاع به پزشکی قانونی شکایت ضرب و جرح مطرح نمایید
به هر صورت علاوه بر تخریب از باب شکستن شیشه خسارت قابل مطالبه می باشد

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

شکایت توهین و تهدید و ایراد ضرب و خسارت ماشبن مطرح گردد البته این اقدامات شما مانع از این نمی باشد که ایشون هم مطالبه ی خسارت وارده به ماشین را انجام دهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام همسایه شما مرتکب جرم توهین و تهدید شده و به مجازات حبس
یا جزا نقدی محکوم خواهد شد
شما هم باید خسارت شیشه خودرو ، ایشان را پرداخت نمایید