مشاوره حقوقی رایگان - درگیری با همسایه

با سلام و خسته نباشید
مدتی قبل همسایه ی بنده نسبت به پنچر کردن چرخ اتومبیل بنده اقدام کرده بود به زعم ایشان قسمتی از خیابان محل پارک شخصی ایشان است که مطلع بودم و هستم که این ادعا خلاف واقع است پس از تماس با 110 نسبت به صورتجلسه ی اتفاق اشاره شده اقدام شد اما به واسطه ی حرمت همسایگی ابتدائا پیگیر شکایت نشدم ، چند روز بعد به بهانه ای مشابه نامبرده به درب منزل بنده مراجعه و پس از داد و فریاد و ایجاد مزاحمت توسط ایشان با ایشان دست به یقه و از خود دفاع کردم ... تقریبا هیچ جراحتی که منجر به خون ریزی یا آسیب جدی شود نه به بنده و نه به ایشان وارد نشد اما ایشان اقدام به شکایت و سپس بنده نیز اقدام به شکایت متقابل کردم ... لذا سوال بنده این است با توجه به عدم سوء سابقه بنده و شرح اتفاقات افتاده در صورتی که به هر دلیلی بنده محکوم شوم چه مجازاتی برای بنده محتمل است نگرانی بابت بعد مالی ماجرا ندارم آیا مجازات حبس محتمل است؟ با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و
نسبت به عدم صدور حکم حبس راه دفاع وجود دارد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مجازات حبس ، بستگی به نوع جرم
و شکایت و دفاعیات شما خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که �میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی بابت توهین و ضرب و شتم شکایت نمایید مجازات آن خب به طبع باید رسیدگی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ به دلیل اینکه آثار جراحت بر بدن ایشان هویدا نیست و با توجه به شرایط و وضعیت اتفاقات حاصله که به درب منزل شما مراجعه کردند و شروع کننده درگیری بوده‌اند مجازات حبس منتفی خواهد بود.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، چنانچه صرفا ضرب و جرح موضوع شکایت باشد خیر صرفا دیه دارد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

موضوع شکایت چه هستش باید مشخص بشه تا میزان مجازات به عرض شما برسه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر با این شرایط مجازات حبس ندارد ولی اگر خراش یا سیاه شدگی ایجاد شده باشد دیه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجازات حبس ندارد.
با توجه به اینکه نامبرده به جلو درب شما مراجعه کرده بود و درگیری خودش شروع کرده است ممکن است دادگاه نسبت به شکایت نامبرده منع تعقیب یا حکم برائت صادر کنه.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر صرفا ضرب و جرح موضوع شکایت باشد خیر صرفا دیه دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بستگی دارد چه میزان جراحت وارد شود بعضا دیده شده طرف خودزنی کرذه و پزشکی قانونی مراجعه کرده که بتواند حبس بگیرد