مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

با همسایه درگیری فیزیکی داشتیم و برگه پزشک قانونی گرفتم ولی شهود یا استشهاد ندارم ولی همسایه استشهاد داره
امروز دادگاه دارم
راهنمایی بفرمایید پزشکی قانونی بدون شاهد قبول میشود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
به صرف نامه پزشکی قانونی کافی نیست
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف نظریه پزشکی قانونی بعنوان اینکه طریقیت داشته کفایت نمیکند وباید ادله قانونی دیگری در کنار ان موجود باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر مگر آنکه متهم اقرار نماید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نظریه پزشکی قانونی معتبر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برگه پزشکی قانونی جراحت و دیه را ثبت می کند با ادله اثباتی مثل شهادت شهود باید ثابت شود که ضرب و جرح توسط چه کسی صورت گرفته

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مطابق قاعده البینه علی المدعی هر شخصی که مدعی است می‌بایست تواند ادعای خود را اثبات کند و طرف مقابل هم با توجه به ادعای او می تواند دفاع نماید و دعوای او را اصطلاحاً به چالش بکشد