مشاوره حقوقی رایگان - عوارض پروانه احداث بنا و جریمه کمیسیون ماده 100

سلام بنده جانباز 5 درصد و دارای سابقه حضور داوطلبانه در جبهه حدود 8 ماه هستم 1135 متر پروانه گرفتم و حدود یک میلیون تومان شهرداری از 150 میلیون تومان هزینه پروانه کم کرد بنده از میزان پروانه 8متر هم کمتر ساخته ام ولی در خرپشته و انباری ها 12متر و در پیشروی معبر نیز در مجموع 5 سقف 12متر پیشروی داشته ام که شهرداری کمیسیون ماده 100 مبلغ 57 میلیون من را جریمه کرده به شهرداری مراجعه کردم تخفیف ندادند ایا دیوان در این خصوص شهرداری را ملزم به تخفیف با استناد ماده 6 ایثارگران خواهد نمود اگر به دیوان شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست اعتراضی خود را به دیوان عالی کشور تقدیم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اعتراض به رای کمیسیون ماده 100 دارید باید ان را در دیوان عدالت اداری مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.