مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل

با سلام. 2روز پیش وکیل گرفتم و ایشون گفت یه کد میاد اونو برام بخون کد رو فرستادم الان اصلا جواب نمیدن چجوری باطل کنم اون وکالت رو و چون محضر نرفتم و از طریق سامانه از من وکالت گرفتن که حتی گفتم متن وکالت را بدهید من بخوانم، ایشان گفتن که یه متن و فیلد ثابت هست و اینطور نیست که ما هر وکالتی خواستیم از شما بگیریم مثلا: وکالت فروش بگیریم کل ملک های شما رو بفروشیم. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، در حال حاضر وکالت ها بطور الکترونیک ثبت میشود و ارسال کد برای موکل برای تایید قرارداد وکالت است و جای نگرانی نیست .
قرارداد وکالت توسط قوه قضاییه تنظیم شده و بسیاری از بندها پیش فرض و سایر بند ها توافقی می باشد . با وارد کردن شماره قراردادی که در زمان دریافت رمز امضا دریافت نموده اید در هر زمان قرارداد قابل مشاهده برای طرفین می باشد .
میتوانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید .

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
قرادادالکترونیک وکالت پس از ثبت قابل ابطال نیست و تنها می توانید وکیل را عزل کنید.
وکالت مزبور صرفاً در دادگاه اعتبار دارد و با وکالتی که شما تصور می‌کنید که در دفتر اسناد رسمی باید باشد، متفاوت است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جای نگرانی ندارد از طریق سایت adliran.ir می توانید یک نسخه از وکالتنامه تنظیمی را پرینت بگیرید و نیازی نیست از وکیل بگیرید .
برای عزل وکیل هم کافی است طبق لایحه ایی از طریق دفتر خدمات قضایی به شعبه مربوطه اعلام عزل وکیل را کنید . اگر پرونده هنوز ثبت نشده است از طریق اظهارنامه وکیل را عزل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق سایت adliran.ir می توانید یک نسخه از وکالتنامه تنظیمی را پرینت بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. از طریق شناسه ای که برایتان پیامک شده فایل وکالتنامه را از سایت عدل ایران دریافت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حای نگرانی نیست فایل وکالت را می توانید از سایت ملاحظه فرمایید وکالت فقط در خصوص امور دادگاهی است
می توانید طی لایحه وکیل را عزل نمایید