مشاوره حقوقی رایگان - پرسش در مورد کلاهبرداری اینترنتی

با سلام و عرض احترام
بنده چند ماه پیش از یک فروشگاه اینترنتی (دارای اینماد) خرید انجام دادم و پس از بدعهدی فروشنده، خرید خود را لغو کردم. اما فروشنده متواری شد و تمام راه های ارتباطی خود (از جمله سایت فروشگاه، ایمیل، شماره تلفن و ...) را مسدود کرد. بعد از یک ماه، بنده از طریقی توانستم با فروشنده ارتباط برقرار نمایم. ایشان به بنده گفت که به علت مسدود شدن حساب، نتوانسته مبالغ بنده و سایر خریداران را عودت نماید. سوال بنده این است که در صورتی که پول های خریداران در حساب مسدود شده می باشد، امکان این که قوه قضاییه یا دادگستری این مبالغ را مستقیما به خریداران برگرداند، وجود دارد یا خیر؟ به نظر شما چگونه می توان این مسئله را هرچه سریعتر حل کرد؟
لازم به ذکر است که بنده و سایر خریداران از طریق پلیس فتا و دادگستری و اینماد از فروشگاه و فرد خاطی شکایت کرده ایم اما تا کنون نتیجه ای نداشته است.

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

سلام
از طریق پلیس فتا اقدام نمایید و امکان استرداد وجه وجود دارد

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
شما می توانید استرداد مبالغ پرداختی را از مجرای حقوقی هم پیگیری نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید استرداد مبالغ پرداختی را از مجرای حقوقی هم پیگیری نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق مطالبه وجه اقدام نمایید