مشاوره حقوقی رایگان - تهمت زدن بی مورد

بنده خدایی رفته پیش شورا و ادعا کرده که شبانه اقای ایکس و زنش از خانه من 4کیسه گردو و 4کیلو گوشت از خانه سرقت کرده و با شورا امده خانه ایکس را بازدید کرده و یک کیسه گردو برداشته برده ادعا داره گردو از خودمه چون شکل گردو با گردو من یکی هست حالا چیکار کنه اقای ایکس که ابروش هم رفته

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
با طرح شکايت از کسی که به ایشان اتهام زده و وارد منزل وی شده است،زیان معنوی و هتک حیثیت خود را پیگیری نماید.

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

سلام
در فرضی که آقای ایکس بیگناه باشد صرف انکار کفایت میکند و اثبات موضوع با شاکی است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت مدعی باید ادعای خود را ثابت کند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید به جهت افترا طرح شکایت نمایید