مشاوره حقوقی رایگان - خیانت دوست پسر و تضمین برای رابطه

سلام وقت بخیر حدودا 2 سالی میشه با آقایی دوست هستیم در ارتباطیم الان متوجه شدم متاسفانه یک ماهی میشه فقط در حد چت ساده با دختر خانومی در ارتباط هستن
الان میگه من دوست دارم و حاضرم هر کاری بکنم که کنارم بمونی حتی تضمین بدم
با توجه به اینکه ما فعلا ازدواج نکردیم و دوست هستیم چه تضمینی می‌تونه بده ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
هر چی به نظرتون خوب هست لطفاً بگین

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

روابط خارج از عرف تضمینی ندارد و همه تضامین قابل نقض است

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
شما خودتون دارای رابطه نامشروع هستید و این موضوع مجازات داره.دنبال تضمین هم میگردید؟

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تضمینی وجود ندارد مگر تعهدی اخلاقی با مشاورین خانواده مشورت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
توصیه نمیشود با چنین شخصی وصلت نمایید