مشاوره حقوقی رایگان - تعهد قابل استناد از زوج

سلام اگر زوج هم خیانت کرده و هم معتاد شده چگونه تعهد قانونی که در دادگاه به آن استناد شود از او گرفته شود که اگر تکرار کرد هم حق طلاق هم حق حضانت فرزندان با مادر باشد؟ یک دست نوشته ازش داریم اما نمیدونم میتونیم قانونی کنیم یا نه؟

پاسخ ها :

تعهد قابل استناد از زوج تعهد از زوج تعهد به خیانت نکردن تعهد به عدم مصرف مواد مخدر تعهد از شوهر تعهد