مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از سیمکارت گم شده و ایجاد مزاحمت پیامکی

با سلام. همسرم یک سیمکارت داره که مالک خط برادرم هست و بدون اینکه متوجه بشه سیمکارت از کیفش افتاده و شخصی که پیداش کرده باهاش ایجاد مزاحمت پیامکی برای یک خانم کرده که خانم از دستشون شکایت میکنه و مالک سیم کارت رو شورای حل اختلاف خواسته که برای برادرم ابلاغیه اومد و رفت اونجا قاضی زنگ زد به سیمکارت و من گوشی همسرمو جواب دادم و فکر کردن من مزاحم شدم در صورتی که خط گم شده رو قبلا همسرم روی این خطش دایورت کرده بود هرچی توضیح دادم قاضی نپذیرفت و پرونده رو فرستادن دادسرا حالا هم برادرم هم من هم همسرم باید منتظر ابلاغ دادسرا باشیم الان چطوری میشه دایورت بودن وگم شدن سیم کارت رو ثابت کرد چطور متوجه بشیم سیم کارت پیش کی بوده اگه نتونیم ثابت کنیم حکمش چیه زندانی داره؟ تورو خدا راهنمایی کنید خیلی نگرانم بی خودی توی دردسر افتادیم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

گم شدن سیمکارت از طریق اعلام قبلی شما به مراجع قضایی امکان پذیر است که متاسفانه شما اعلام ننموده اید و کار از کار گذشته است

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

جهت اثبات مفقودی سیم کارت بایستی مراتب توسط صاحب خط اعلام می شد . درهرحال با توجه به شرایط موجود به شهادت شهود مطلعینی کا اطلاع دارند سیم کارت از چه تاریخی گم شده بوده استناد کنید . مجازات مزاحمت تلفنی بین یک تا 6 ماه حبس است که در صورت فقدان سابقه معمولا تبدیل به جزای نقدی می شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر مفقودی اعلام نشده است از طریق شهادت شهود و استعلام مخابرات جهت دایورت بودن و...اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت همه این موارد نیاز به اثبات دارد.