مشاوره حقوقی رایگان - سلام مفقودی و سوء استفاده از سیم کارت

سلام خسته نباشید. الان من بابت سیم کارتی که گم کردم شاکی دارم و الان رفتم کلانتری الان و بعد از شکایت سیم کارت تعویض کردم الان باید اقدامی هم انجام بدم یا باید برم دادگاه بعد خیلی استرس دارم لطفا راهنمایم کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درسامانه همیاب گوشی ان مفقودی را ثبت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
شما باید اثبات نمایید که سیم کارت مفقود شده و ضمنا اون شخصی که از سیم کارت شما سوء استفاده نموده است از طریق سریال گوشی مورد استفاده می توان مشخص کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یاید اثبات کنید که مفقود شده بود

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام اگر جرمی صورت گرفته بود احضار خواهید شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مراتب را به دادگاه اعلام کنید و دلایل یا شهود خود را ارائه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید به عنوان سرقت علیه شخص استفاده کننده اقدام نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تعویض سیم کارت کفایت میکند اما بهتر است مفقودی را هم اعلام کنید تا رفع مسئولیت بشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درسامانه همیاب گوشی ان مفقودی را ثبت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، بطور کل یدر شرایطی چون وضعیت شما بایستی ابتدا با ارسال کد ملی به سامانه پیامکی 3000150 یا گرفتن استعلام از وب‌سایت CRA.IR از تعداد سیم‌کارت‌هایی که به نامتان است مطلع شوید و اگر از سیم‌کارتها یا مدارک هویتی‌تان سوءاستفاده شده مطلع شوید و برای طرح شکایت و مسدود کردن سیم‌کارت اقدام کنید، لذا شما باید اثبات نمایید که سیم کارت مفقود شده و از روی سریال گوشی استفاده کننده میشود ردیابی نمایید موضوع رو .

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ثابت نمایید سیم کارت تصرف شما نبوده است