مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام من قبل 3روز حساب بانکی من از طریق پلیس فتا استان فارس مسدود شده بعد از رفتن به بانک گفتن که باید به استان فارس بروید و من در استان خوزستانم باید چکار کنم مسئله حل بشه بعد من مطمئنم که فقط در سایت قمار اشتباهی ثبت نام کردم و اصلا بازی نکردم. دلیلش چیه که حسابم مسدود شده و آیا زندانی شدن در این مسئله وجود دارد؟ خواهش میکنم در اسرع وقت جواب سوال بدید. و ممکن هست اینجا پیگیر حسابم بشم و نرم به استان فارس

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام با توجه به ثبت نام شما در سایت قمار ممکن است برای شما مشکلاتی پیش آید بهتر است به پلیس فتا شیراز مراجعه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام به خاطر ثبت نام شما در سایت قمار ممکن است برای شما مشکلاتی پیش آید وحساب شمابه این خاطرمسدودشده باشدبهتر است به پلیس فتای فارس و خوزستان مراجعه نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

از شیراز بصورت الکترونیک وکیل بگیرید تا پیگیر باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق وکیل پیگیری نمایید به جهت ثبت نام درسایت قمار حساب مسدود شده است اگر فعالیت نداشته اید احتمالا با تعهد مسئله حل می گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق وکیل دادگستری اقدام کنید.