مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه گذاری و مشارکت ارزهای دیجیتال

سلام بنده مبلغ 50 میلیون تومان به شخصی دادم که ایشون در زمینه ارز های دیجیتال باهاش کار کنه یا سرمایه گذاری کنه و قرار بود ماهانه مبلغ 202 دلار سود بده.اکنون میگه مشکل پیش اومده و حتی خود 50 میلیون من رو هم نمیده.ایا میتونم شکایت کنم که حداقل همین 50 میلیون رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
هم میتوانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و هم دادخواست حقوقی استرداد وجه دهید.