مشاوره حقوقی رایگان - ادعای پرداخت پول

یکی از دوستانم 1.5 سال پیش مبلغ 40 میلیون بابت سرمایه گذاری مشترک در ارز دیجیتال به حسابم واریز کرد تا این مبلغ رو در حساب قرار بدم و سرمایه گذاری کنیم.
بعد از مدتی به دلیل نوسانات غیر قابل پیش بینی این سرمایه صفر شد.
چندین پرداخت هم بابت سود در این سرمایه گذاری بهش پرداخت کردم و در واتس اپ تمامی مراحل و خرید و فروش ارز های دیجیتال رو براش ارسال میکردم. حال بعد از صفر شدن سرمایه اولیه ادعای پرداخت 80 میلیون رو در حضور یک شاهد به من در اون زمان مطرح کردن و طرح دعوا کرده. آیا در این حالت میتونم با شاهد و مدارک واریزی مبنی بر سرمایه گذاری ایشان که 40 میلیون بوده و همینطور اسکرین شات های پیام هاشون در واتس اپ که در تمامی مراحل مطلع از سود و زیان بودن، برنده باشم یا میتونم ایشان و شاهد دروغینشون رو محکوم کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نامبرده به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کنید و شما می توانید انکار کنید.
اگر برخلاف واقع شهود معرفی کرد می توانید با ارائه مدارک و فیش های واریزی شهود وی را جرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله هرکسی ادعایی دارد باید ان را اثبات کند شما نیز میتوانید از پیام ها اسکرین شات بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر بتوانید ثابت کنید مبالغ پرداختی بابت سرمایه‌گذاری در بازار ارز دیجیتال بوده و بازار مزبور نیز به جهت نوسانات ارزی دچار افت قیمت شده است به نظر مسولیتی دیگر در برابر بازپرداخت مبالغ ندارید چرا که سرمایه‌گذار با قبول ریسک بازار ارز دیجیتال مبادرت به پرداخت پول کرده است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از پیام ها اسکرین شات بگیرید وجهت اثبات استفاده کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون مشارکت مدنی و سرمایه گذاری بوده طبق قانون طرفین باید در سود و زیان شریک باشند بنابراین به نظر باید دعوای خواهان مردود اعلام شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر ایشان باید ادعای خود را اثبات نمایند