مشاوره حقوقی رایگان - اتهام ضرب و جرح عمدی و تهمت و افترا

با سلام و خسته نباشید ، به جرم ضرب و جرح عمدی و تهمت و افترا از بنده و مادرم شکایت شده در حالیکه مرتکب چنین جرمی نشدیم بدون هیچ مدارکی چگونه میتوانم بی گناهی خودمان را ثابت کنیم شاکی ادعا کرده که دوتا شاهد دارد در حالیکه مطمئن هستیم میخواهند شهادت دروغ بدهند از شما خواهش میکنم که راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما هم باید دلایل ومدارک متقن داشته باشد منجمله شهادت شهود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بر اساس " قاعده البینه علی المدعی " ، یا " البینه علی من ادعی " ، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و تفاوتی نمی کند که مدعی خواهان یا خوانده دعوا باشد . بنابراین، فراهم آوردن و ارائه دلیل بر عهده مدعی و یا به عبارت دیگر ، " بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است و یا اینکه اظهارات او خلاف امری باشد که قانونگذار فرض کرده است .