مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف باقیمانده حبس و یا اشتغال بکار خارج از زندان

سلام من یک زندانی هستم که به جرم مواد مخدر پنج سال و شش ماه در زندان هستم و باقیمانده حبسم یکسال بیشتر نیست فشار خون بالا دارم غظلت خون دارم و سنگ کلیه و عفونت کلیوی هم دارم اما 26 روز بیشتر مرخصی بهم ندادن ازادی مشروط و اشتغال بکار هم میگن سوابق داری بهت تعلق نمیگره در حالی که از ازادی مشروط هم استفاده نکردم؟
شما بفرمایین من چیکار کنم 39ساله از دزفول

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید مراتب بیماری خودرا به مددکار زندان واز طریق به اجرای احکام واقع در زندان اعلام تا به پزشکی قانونی معرفی ودر صورتیکه بیماری شما حاد وشدید باشد اتخاذ تصمیم در خصوص حبس باقی مانده اخذ گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به قاضی ناظر زندان مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به قاضی ناظر زندان مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید