مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک توسط مستاجر

با سلام. من مالک یک واحد آپارتمان می باشم و در تاریخ پنجم تیر 99 با مستاجر تمدید قرار داد یک ساله کرده ایم ولی علی رغم انقضای مدت قرار داد ایشان حاضر به تخلیه نیستند و از طرفی در مصوبه شرایط کرونایی تصریح شده است قراردادهای قبل از هشتم تیر 99 خارج از شمول این مصوبه است از طرفی فرزند پسر من منزل مسکونی ندارد و فرزندم نیازم مبرم جهت سکونت در این ملک را دارد و نکته دیگر اینکه امضای دو نفر شاهد نیست ولی متصدی بنگاه می تواند به عنوان شاهد باشد حالا تکلیف بنده چیست چکار کنم؟ با تشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست حکم تخلیه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید نیاز شخصی خودتون رو در دادگاه تایید و حکم تخلیه بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در مصوبه 72 ستاد ملی کرونا مطلبی که فرمودید وجود ندارد .
پسر شما اگر تحت تکفل شما می باشد و غیر از این ملک فاقد ملک دیگری باشید می توانید دادخواست تخلیه بدهید .
قرارداد اجاره شما شرایط تخلیه فوری را ندارد .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با اظهار اینکه شخصا و یا افراد درجه اول خانواده شما خواستار استفاده از ملک است از شورای حل اختلاف تقاضای تخلیه به عمل آید