مشاوره حقوقی رایگان - لایحه الکترونیکی در پرونده کیفری در دادسرا مرحله تحقیقات و بدوی ثبت میشود و قابل استناد میباشد؟

با سلام در یک پرونده کیفری در دادسرا در مرحله تحقیقات و بدوی به دلیل اینکه بازپرس از دریافت لایحه و مدارک به صورت فیزیکی و حضوری خودداری مینمود شاکی ناچارا به صورت الکترونیکی لایحه و ضمائم را ارسال میکرد به پرونده حال سوال بنده اینست این لایحه ها برای مراحل تجدید نظر قابل استناد هست و میتوان به آن استناد نمود و بیان کرد بازپرس به این ادله توجهی نداشته است یعنی این لایحه ها ضمیمه این پرونده ثبت خواهد شد تا زمانی که پرونده مختومه نشده و رای در دادگاه بدوی صادر نشده است و قابل استناد ميباشد ؟چون در روند پرونده در سايت نوشته همگي اين لايحه ها وصول گرديد و ثبت شد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید تمامی لوایح را از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال و از ثبت ان در پرونده دادسرا مطمئن شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال نمایید.