مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری ارز دیجیتال

چندی پیش با صرافی انلاین ارزهای دیجیتال اشنا شدم که کارمزد کمتری نسبت به صرافی دیگر داشت بنده شروع به خرید فروش ارز دیجیتال کردم در مدت چند روز سود خوبی کردم مبلغ پول جهت برداشت و واریز به حساب بانکی انجام دادم بعد از چند روز تماس با صرافی اعلام کردم چرا پول بنده ارسال نمیشود گفتن تا بعد از ظهر انتقال صورت میگیرد یک ساعت بعد تماس گرفتم چرا حساب منو مسدود کردین به بنده اعلام کردن شما سود نامتعارف و گردش تراکنش زیاد بوده حساب شما در حال بررسی هست امروز میگن کل تراکنش این چند روز حذف میشود و شما قوانین سایت قبول کردید به ما این اجازه دادید که سود نامتعارف کنید ما اصلاح کنیم ما همه تراکنش شما حذف کردیم ایا صرافی اجازه این کار دارد یا مجوز از قوه قضاییه باید داشته باشد لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام، قانون مدونی در خصوص صرافی دیجیتال و رمز ارزها فعلا وجود ندارد، اطلاعات بیشتری نیاز است تا معلوم شود ، کدام اقدام قضایی مناسب است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر صرافی های دیجیتال اجازه چنین کاری ندارن در هر حال حاضر هم شخصا پرونده ای از چند موکل در حوزه ارز دیجیتال دارم که نسبت به صرافی مربوطه کیفرخواست هم صادر شده در دادگاه

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. به صرف تراکنش های بالا صرافی مجوز مسدودی حساب یا حذف تراکنش های شما را ندارد مگر اینکه مشمول قوانین مبارزه با پولشویی شده باشید.