مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه عادی و دست نویس با حق انتفاع عمری

با سلام
بنده به عنوان متصالح ، ملکی را چند ماه پیش با مصالح صلح عمری عادی و دست نویس کردیم و به درخواست بنده نسبت به رسمی نمودن صلحنامه مقرر گردید تا در تاریخ مذکور طرفین در دفتر اسناد رسمی حضور پیدا کرده و صلح نامه را رسمی کنیم...
حال مصالح قبل از دفتر خانه فوت کرده...
البته در صلح نامه ذکر شده که در صورت عدم حضور دفترخانه به هر روی مفاد این صلحنامه نافذ ، معتبر و لازم الاجرا میباشد حتی به واسطه ورثه طرفین...
سوال اینکه بنده به واسطه همین صلح دستی میتوانم ملک صلح شده را دریافت نمایم و در ان تصرف داشته باشم؟
پیشاپیش از پاسخگویی تان کمال تشکر دارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما به واسطه
صلح نامه عادی ، مالک ملک محسوب میشوید البته اگر ..
شما باید دادخواست به طرفیت تمام ورثه مطرح نمایید تا

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تنفیذ صلح نامه به طرفیت وراث مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اکر وراث مصالح مانعی برای شما بابت تصرف ایجاد ننمایند بله میتوانید در غیر اینصورت باید تنفیذ صلح نامه را از طریق دادگاه بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود تنفیذ صلح نامه به طرفیت وراث مطرح نمایید