مشاوره حقوقی رایگان - صلح ملک توسط متصالح

با سلام و خسته نباشید شخصی ملک کشاورزی را از پدر خود با صلحنامه عمری دریافت نموده در متن صلحنامه آمده که متصالح با در نظر گرفتن شرایط صلحنامه امکان فروش و واگذاری مورد صلح را دارا می باشد.
سوالم این ایا من میتونم طی یک صلح نامه ی دیگه این ملک رو از متصالح بگیرم؟؟
قصد ما انتقال نیمی از ملک مورد صلح به صورت رایگان به بنده هست چه نوع قراردادی باید انجام شود که نیاز به ذکر مبلغ نداشته باشه و بعدا دچار مشکل نشویم ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی تنظیم گردد و

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگردرحدود و اختیارات صلح نامه عمری قبلی امکان واگذاری فراهم باشد،پاسخ مثبت است.
سوال دوم،بهتراست عقد صلح تنظیم نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید مجدداً قراردادی در این خصوص ثبت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صلح عمرا به معنای آن است که تا زمان حیات مصالح ایشان حق دخل و تصرف نسبت به ملک را خواهند داشت لذا هرچند به متصالح حق فروش و واگذاری داده شده است ولیکن تصرفات مادی نسبت به ملک و حق انتفاع از آن را تا زمانی که مصالح اول در قید حیات است شما نخواهید داشت

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

بله با حفظ حق انتفاع . نوع قرار داد بهتره صلح معوض باشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه امکان نقل و انتقال در صلح نامه پیش‌بینی شده است و با التفات به این موضوع که قصد جا به جایی پولی را ندارید بهتر در قالب صلح مجدداً نسبت به انتقال اقدام شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید صلحنامه تنظیم کنید.
اگر ملک سند رسمی دارد بهتر است صلحنامه رسمی در دفترخانه تنظیم کنید.