مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی گوشی و ردیابی آن

سلام. من حدود دو ماه پیش در راه دانشگاه در جاده چپ کردیم و گوشی بنده گم شد و کلی بررسی کردم از طریق شماره سریال گوشی و ردیابی شد و آن شخص هیچ آدرس درستی از خودش نداشت و تونستم ادرس محل کار پدرش را پیدا کنم و شکایت کردم و ابلاغیه دادم براش و الان اومده کلانتری و کلانتری هم گفت برید دادگاه پیش دادیار تا مشخص بشه. ایشون میگه که من تعمیرکار گوشی هستم و طبق عادت و عرف کارم، هرکی گوشی میاره برا تعمیر برای مطمئن شدن، سیم کارت خودم را داخلش میزارم و تست میکنم. خواستم ببینم الان دادگاه چی میگه؟ آیا ایشون که این ادعا را میکنه پس شکایت من بی اثر میشه و کلا هیچی؟ اصن خود گوشی یا خسارتی از گوشی را میتونم ازش بگیرم یا نه؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید که باید چیکار کنم.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.ایشون باید دارنده گوشی را معرفی کند والا خودش گیر است.یاالله