مشاوره حقوقی رایگان - دبه کردن صاحب گوشی

باسلام ما چند ماه پیش یه گوشی پیدا کردیم بعد از چند ماه برامون ابلاغ اومد که امروز رفتم و گوشی را دادم به قاضی قاضی زنگ زد به صاحبش صاحبش اومد و گوشی را گرفت و پای برگه ای که قاضی تایپ کرده بود را امضا کرد الان بعد از چند ساعت زنگ زده میگه من خسارت می‌خوام ما اصلا از گوشیش استفاده نکرده بودیم و میگه میرم براتون شکایت میکنم میگم گوشی خرابه با اینکه گوشی سالم بود و قاضی پای برگه نوشت گوشی صحیح و سالم به صاحبش تحویل داده شد الان میگه میرم شکایت میکنم میگم گردن بند طلا هم همراه گوشی بوده با اینکه همچین چیزی نبود آیا می‌تونه کاری بکنه و برام مشکل به وجود بیاره ؟؟؟؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نمیتواند و باید ادعایش را ثابت کند شماهم میتوانید شکایت اخاذی مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در مورد گوشی خیر. در مورد طلا نیاز به طرح شکایت با ادله اثباتی دارد و اینکه چرا در دادسرا مطرح ننمود؟

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
امکان‌بروز دردسر وجود دارد