مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام من بعلت خیانت و کتکاری شوهرم الان یکسال است که به حکم قاضی دادگاه رد تمکین در منزل جدا زندگی میکنم در این مدت یک ریال نفقه بمن نداده بعد از گذشت ششماه مطالبه نفقه کردم و شورای حل اختلاف با تشخیص کارشناس نفقه بسیار کمی یعنی ماهی 700تومن برای ششماهه آخر پارسال و ماهی 900 تا تیرماه امسال تعیین کردند ولی تا الان هنوز یک ریال نفقه مرا پرداخت نکرده چطور و چه وقت باید تقاضای تعدیل نفقه بکنم ؟؟ و الان باید چه اقدامی بکنم که نفقه معوقه را دریافت کنم لطفا راهنماییم کنید. سپاسگزارم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
جهت صدور اجراییه اقدام نمایید در صورت عدم پرداخت می توانید جلب بگیرید
در صورت تغییر تورم ووضعیت مالی زوج می توانید نسبت به تعدیل اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تعدیل نفقه را می توانید الان انجام دهید.
برای اجبار به پرداخت نفقه به اجرای احکام مراجعه کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد تقاضاي صدور اجراييه كنيد و محكوم به را بگيريد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد