مشاوره حقوقی رایگان - وکالت برای پیگیری تقسیم ارث

با سلام و احترام. پدر خانم من مادرشون به رحمت خدا رفته است و یه بردار ناتنی دارد که اسم او در شناسنامه مادرشون هست. در بانک مبلغی هست میخواستند از بانک بردارند و همچنین سهام عدالتی داشتند که میخواهند کارها رو انجام بدهند و برادر ناتنی ایشون که خیلی پیگیر این کارها نیست. میخواستم ببینم آیا پدر خانم من باید برای این دو مورد از ایشون وکالت بگیرد؟
هر دو این ها در یک وکالت انجام میشود و یا باید جدا جدا بگیرند؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در یک وکالت کلی و بدون قید مورد خاصی میشود تمام امور را پیگیری کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بعد از فوت متوفی ، هر یک از ورثه می توانند درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایند تا ابتدا تمام ورثه مشخص بشود و سپس باید دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایند و ...