مشاوره حقوقی رایگان - ارث برادران ناتنی پدرم

سلام ، مادر پدر من (مادربزرگم) دوبار ازدواج کرده از ازدواج اول 2 پسر دارد و از ازدواج دوم 2 پسر و 1 دختر و دارد

شوهر دوم ایشان یعنی پدربزرگ من زمین زیادی بهشون قرار بوده ارث برسه( از پدر مادرش، یعنی درواقع زمین ها مال مادر پدربزرگ من است که بعد از 10 سال که فوت کرده بتازگی تقسیم شده و قراره گیر فرزندان او یعنی پدرم و عمه ام و عمویم بعنوان وراث او بیاد ،
اما زمانی که در قید حیات بودند یعنی مادربزرگ و پدربزرگم خبری از انحصار وراثت و... برای این زمین ها که چقدر گیر پدربزرگم میاد نبود و مشخص نبوده سهمش ( زمین ها مربوط به 80 سال پیش بوده و هیچ چیز ان مشخص نبوده سند نداشته اند و مشخص نبوده چقدر گیر هرکس میاد فقط سهم الرث اصلی یعنی مادر پدربزرگم مشخص بوده مترازش)

حالا بتازگی بعد از 10 سال از فوت پدربزرگ و همسرش(مادربزرگم) انحصار وراثت انجام گرفته و زمین های پدربزرگم مشخص شده که چقدر گیرش میاد و جاشون کجاست

حالا سوال من اینه
ایا به برادران ناتنی پدرم هشت بر 1 مادرشان تعلق میگیره یا نه؟!؟ یا ارثی از پدرِ پدرم( یعنی پدربزرگم) به پسران زنش که برادران ناتنی پدرم میباشد تعلق میگیره؟؟!
و اگر اره دلیلش را ممنون میشم توظیح دهید زیرا انها دیگر در قید حیات نیستند بیش از 10 سال.
ممنون میشم بهمون پاسخ بدید ما واقعا گرفتار شدیم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام باید دقیقا ورثه و شرایط در قید حیات بودن یا نبودن آنها بررسی شد، اما به صورت کلی بله سهم مادر به فرزندانشان می‌رسد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق قاعده ارث تقسیم می‌شود ذکور دوبرابر اناث ارث می‌برند و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال کمی پیچیده است نیاز به بررسی و گفتگو دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اگر مادرشان بعد پدر بزرگتان فوت کرده باشد بله آنها از سهم الارث مادرشان که همان 1/8 ارث میبرند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
1/8 سهم الارث مادربزرگ به تمام
ورثه ایشان خواهد رسید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
سهم الارث مادرشان را شوهرش می برند یک هشتم ارث شوهرش بهش میرسه و از او به به همه بچه هاش