مشاوره حقوقی رایگان - دیه

من در سال 84در شهرستان بم برا شرکتی کار میکردم که اسمشو یادم نمیاد. از داربست افتادم و دوسه تا مهره کمرم شکست و چهل روز بستری بودم در بیمارستان پاستور. الان بعد گذشت ده سال دوباره شدیدا اوت کرده و از کارافتادم الان شکایت کنم به نتیجه میرسم یا نه. لطفا راهنمایی کنید کجا برم.

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام اگر بیمه تامین اجتماعی برای شما پرداخت شده باشد می توانید سوابق بیمه را از اداره ت اجتماعی بگیرید نام شرکت آنجا درج شده است اگر بیمه نبوده اید میتوانید سوابق درمانی بیمارستان پاستور را بگیرید و با پیدا کردن نام شرکت علیه شرکت طرح دعوی کنید و پس از رسیدگی در صورت استحقاق دیه دریافت کنید

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

بله اگر با ارائه مدارك سابق ثابت كنيد كه مشكل امروز مربوط به آن حادثه قبلي است حتما ميتوانيد ديه بگيريد